maanantai 1. joulukuuta 2014

Ville

Reissulla on mukava tavata toisia ihmisiä, joille reissaaminen on joko kaikki kaikessa tai suuri osa elämää. Minua on kiinnostanut pitkään tavata Ville Haapasalo. On jo asia sinällään, että yli 180 cm pitkän korston suojelusenkeli on muurahainen, mutta kun hän tämän vielä myöntää ääneen. Ville on avoimen inhimillinen alkoholismeineen ja korkean paikan kammoineen ja melko lailla hatusta vedettyine faktoineen. Olen lukenut Villen trilogian kaksi ensimmäistä osaa, kolmatta ei ole vielä edes tehty.

Minkälainen mies Ville on. Vaikea sanoa. Hän itse kirjoittaa, että kun hänellä on pipo päässä, niin se on kuin pistäisi pellen nenän naamaan, eli hänellä on rooli päällä. Emme siis tavanneet oikeaa Villeä, vaan brändin "Ville Haapasalo". Ville kuitenkin sanoi, "kun koko ajan hyökkää, niin omassa päädyssä kolisee kanssa". Tämä oli viittaus hänen kommelluksiinsa, joita jotkut olivat epäilleet. Minä en kyllä hetkeäkään epäile, sillä "maailma on suuri avomielisairaala", niin kuin edesmennyt puolisoni tapasi sanoa. Skeptikot haluavat vain säilyttää oman maailmankuvansa yhtenäisyyden. 

Paikalla oli tietysti runsaasti venäläisiä ja pari nuorta venäläistä naista pussasi Villeä samalla kun toinen otti kuvaa kyseisestä seksuaalisesta ahdistelusta. Villen ilme ei värähtänytkään. Hänellä on rautaisesti rooli päällä. 

Ystäväni halusi tietää Villen suhtautumisesta esoteriikkaan. Ville löi asiasta leikkiä sanoen, että "ainoat salaopit ja mysteerit Venäjällä on FSB:ssä tai millä nimellä KGB kulloinkin kulkee". 

Ville on mielenkiintoinen henkilö, ehkä Suomen Robin Williams. 

Ville ei seuraa mitenkään tuotetta "Ville Haapasalo". Ei kerää lehtiartikkeleita, ei katsele elokuvia eikä seuraa sarjoja, koska hän ajattelee, että silloin rupeaisi kritisoimaan itseään ja muuttamaan itseään tietoisesti tulevia esiintymisiä varten. Hän siis aina haluaa säilyttää itsensä hiomattomana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti